Workshops

Workshop Metamorfose Massage

De workshop metamorfose massage bestaat uit 2 middagen, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Beide middagen zijn hetzelfde opgebouwd. Voor de pauze is het theoretische gedeelte en na de pauze gaan we elkaar een massage geven. Dat wil zeggen dat je een volledige massage geeft en zelf ook een massage ontvangt. De workshop is heel praktijkgericht en vooral bedoelt voor mensen die de massage willen toepassen in huiselijke kring. Na de workshop ben je in staat om zowel een volwassene als een kind een volledige massage te geven. Daarnaast weet je enkele handgrepen om jezelf te behandelen. Iedereen kan het leren! Medische kennis is niet nodig. Wil je meer weten over de achtergrond van de Metamorfose massage of wil je er meer mee gaan doen? Dan kun je na de gevolgde workshop jezelf opgeven voor de vervolgmiddag. Je leert dan blokkades herkennen, weet wanneer deze ontstaan zijn en wat voor klachten of gedragspatronen ze kunnen veroorzaken. Uiteraard geven we elkaar weer een heerlijk ontspannende massage, voorafgegaan door een warm kruidenvoetenbad. De vervolgmiddag vormt samen met de eerder gevolgde workshop een volledige basiscursus Metamorfose massage die erkend wordt door de Werkgroep Metamorfose massage Nederland.

De workshops worden in overleg gepland voor minimaal 2 tot maximaal 12 personen

Het wordt gegeven in het oude stationnetje van Zwaag, Dorpsstraat 83.
De totale kosten bedragen € 95,-.
Dit is incl. koffie/thee, een uitgebreide reader (naslagwerk), en op de tweede middag krijg je een certificaat uitgereikt.
Mochten deze data je niet uitkomen dan is het mogelijk om een privé workshop voor 2 tot maximaal 4 personen te volgen op een dag en tijdstip naar wens (de kosten blijven hetzelfde).
Informeer hiernaar!
Opgave kan via de mail: info@balansenvitaliteit.nl, waarna je een bevestiging ontvangt.

Cursus Metamorfose Massage

De cursus bestaat uit de workshop + een vervolgmiddag. De drie middagen samen vormen een volledige cursus.

Je hebt de workshop Metamorfose massage bij me gevolgd en bent misschien ook geïnteresseerd in de vervolgmiddag? Er wordt dan een aanvullend stuk theorie gegeven waardoor deze middag in combinatie met de eerder gevolgde workshop een volledige basiscursus vormt. Na deze middag ben je in staat om blokkades op de voeten te herkennen en kan je herleiden wanneer deze ontstaan zijn en tot welke klachten of gedragspatronen deze blokkades kunnen leiden.
Je kunt het tevens zien als een heerlijke verwenmiddag voor jezelf waarbij je de techniek van de Metamorfose massage weer opfrist en ervaringen kunt uitwisselen met medecursisten. Je ontvangt aan het einde van de middag het certificaat van de cursus metamorfose massage.

Het programma zal er als volgt uitzien:

13.00 – 13.30 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Lekker even bijpraten en ervaringen uitwisselen.
13.30 – 14.00 uur Theorie:
– Het prenatale patroon, de grondslag van de metamorfose massage.
– Blokkades herkennen.
14.00 – 14.20 uur Warm kruiden voetenbad voor groep 1
Koffie/thee.
14.20 – 15.35 uur Metamorfose massage voor groep 1
15.35 – 16.00 uur Warm kruiden voetenbad voor groep 2
Vruchtensapje.
16.00 – 17.15 uur Metamorfose massage voor groep 2
17.15 – 17.30 uur Certificaat uitreiking / Afsluiting.

Je kunt je telefonisch of via de mail opgeven. Vermeldt bij opgave s.v.p. in welke groep je de workshop gevolgd hebt. De kosten voor deze middag bedragen € 45,-. Dit is inclusief drankjes, kruidenvoetenbad, reader (naslagwerk) en het certificaat.

Datum vervolgmiddag wordt in overleg gepland